4 Voudig Buiten Stopcontact met Grondpin 10 meter Kabel IP44 Waterdicht

 49.99

Categorie:

Snel en gemakkelijk bestellen

  • Voor 13:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf 75,-
Veilig afrekenen

**4-Voudig Buitenstopcontact met Grondpin en 10 Meter Kabel – IP44 Waterdicht**

Breng kracht naar elke hoek van je tuin met het 4-voudige buitenstopcontact met grondpin en een 10 meter lange kabel. Ontworpen voor buitengebruik, biedt dit stopcontact een robuuste en betrouwbare oplossing voor al je stroombehoeften in de tuin, op het terras, of bij andere buitenactiviteiten.

**Kenmerken:**

– **4 Stopcontacten**: Voorzie je tuin van stroom voor meerdere apparaten tegelijkertijd. Perfect voor het aansluiten van tuinverlichting, elektrische gereedschappen, en andere buitentoepassingen.
– **10 Meter Lange Kabel**: Met de royale kabellengte heb je maximale flexibiliteit in de plaatsing van het stopcontact. Geen zorgen meer over te korte snoeren!
– **IP44 Waterdicht**: Dit stopcontact is spatwaterdicht, wat betekent dat het bestand is tegen regen en vochtige omstandigheden. Ideaal voor langdurig buitengebruik.
– **Stevige Grondpin**: Dankzij de meegeleverde grondspies kun je het stopcontact stevig in de grond plaatsen, waar je maar wilt. Stabiliteit gegarandeerd, zelfs in losse of zachte ondergrond.
– **Zelfsluitende Deksels**: De stopcontacten zijn voorzien van zelfsluitende deksels, die de contactpunten beschermen tegen vuil en vocht wanneer ze niet in gebruik zijn.
– **Eenvoudige Installatie**: Plug & play – gewoon inpluggen en klaar voor gebruik. Geen ingewikkelde installatie nodig.

**Voordelen:**

– **Altijd Toegang tot Stroom**: Of je nu verlichting, pompen of elektrisch gereedschap wilt aansluiten, met vier stopcontacten heb je altijd voldoende mogelijkheden.
– **Veilig en Betrouwbaar**: De IP44-classificatie zorgt ervoor dat het stopcontact veilig is in natte omstandigheden, waardoor je met een gerust hart buitenshuis kunt werken.
– **Flexibiliteit in Gebruik**: De 10 meter lange kabel geeft je de vrijheid om het stopcontact precies daar te plaatsen waar je het nodig hebt, zonder gedoe met verlengkabels.

**Toepassingen:**
Dit 4-voudige buitenstopcontact is ideaal voor iedereen die buiten stroom nodig heeft, of het nu voor een tijdelijke opstelling tijdens een barbecue is, of voor permanent gebruik in de tuin. De stevige constructie en waterdichte eigenschappen maken het geschikt voor diverse toepassingen, van het verlichten van je tuin tot het aandrijven van elektrische gereedschappen.

**Specificaties:**

– **Aantal Stopcontacten**: 4
– **Kabellengte**: 10 meter
– **Beschermingsgraad**: IP44 (spatwaterdicht)
– **Inclusief**: Grondpin voor stevige plaatsing

Zorg ervoor dat je tuin of buitenruimte altijd van stroom is voorzien met dit betrouwbare en flexibele buitenstopcontact. Voeg het nu toe aan je winkelwagen en geniet van de zekerheid van altijd beschikbare stroom, waar je het nodig hebt!