100m LED Lichtsnoer Buiten Koppelbaar met 100 E27 Lampen – Prikkabel IP65 Waterdicht – Warm Wit 2700K

 449.99

Verlicht je tuin of terras met deze 2700K warm witte LED Prikkabel! Dit stijlvolle en functionele lichtsnoer zorgt direct voor een warme en uitnodigende sfeer, perfect voor elke buitenruimte. IP65 waterdicht en koppelbaar tot wel 500m.

Categorieën: ,

Snel en gemakkelijk bestellen

  • Voor 13:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf 75,-
Veilig afrekenen

Over dit 100m LED Lichtsnoer Buiten Koppelbaar met 100 E27 Lampen:

Ben je op zoek naar een lichtsnoer dat je buitenruimte omtovert tot een sfeervolle oase? Zoek niet verder! Dit LED lichtsnoer voor buiten, uitgerust met 100 E27 lampjes in warm wit (2700k), is de ideale aanvulling op je tuinverlichting.

Waarom kiezen voor deze LED prikkabel?

Met een lengte van 100 meter biedt dit lichtsnoer volop mogelijkheden voor creatieve decoratie. De E27 LED lampen zijn niet alleen energiezuinig, maar verspreiden ook een aangename, warme gloed. Deze verlichting creëert de perfecte sfeer, of je nu een tuinfeest organiseert, een barbecue houdt of gewoon wilt genieten van een ontspannen avond buiten.

Dankzij de IP65-waterdichtheidsclassificatie zijn de lampjes bestand tegen allerlei weersomstandigheden, zodat je ze het hele jaar door buiten kunt laten hangen. Denk aan zwoele zomeravonden en frisse winternachten, verlicht door de betoverende glans van jouw eigen feestverlichting. Dit 100m LED Lichtsnoer Buiten Koppelbaar met 100 E27 Lampen is ook uitstekend geschikt als kerstverlichting!

Specificaties LED lichtslinger voor buiten:

– Plug & Play, gemakkelijk te installeren
– Koppelbaar (uit te breiden tot 500 meter)
– 100 energiezuinige E27 LED lampen
– Weerbestendig, waterdicht volgens IP65-norm
– Dimbaar, warm wit licht (2700k)
– Geschikt voor zowel binnen als buiten

Creëer een sfeervolle en verlichte buitenruimte! Bestel vandaag nog dit 100m LED Lichtsnoer Buiten Koppelbaar met 100 E27 Lampen en voeg een magische touch toe aan je tuin. Het snoer is koppelbaar en eenvoudig te installeren, de ideale decoratie voor elke buitengelegenheid. Verander je buitenruimte en geniet van onvergetelijke momenten onder de sterren.