Oplaadbare Wandlamp met Sensor 5W Set 2 Stuks Zwart

 49.99

Ben je op zoek naar stijlvolle lampen die werken op een batterij/accu? Dan zijn deze wandlampen met PIR bewegingssensor een uitstekende keuze! Eenvoudig te monteren op elke gewenste plek en binnen 1,5 uur volledig opgeladen via de bijgeleverde USB-C kabel.

Let op: werkt niet met een snellader. Voeg hieronder een 5V/1.000mA adapter toe aan je winkelmand.

 

Categorie:

Snel en gemakkelijk bestellen

  • Voor 13:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf 75,-
Veilig afrekenen

Ben je op zoek naar stijlvolle en functionele wandverlichting die jouw interieur een moderne en warme uitstraling geeft? Laat je verrassen door de nieuwste innovatie in binnenverlichting: de Oplaadbare Wandlamp Met Sensor 5W Set 2 Stuks Zwart. Deze prachtige lampen met hun strakke design en elegante zwarte afwerking zijn de perfecte toevoeging aan elke ruimte in huis.

De Oplaadbare Wandlamp Met Sensor 5W Set 2 Stuks Zwart combineert moeiteloos esthetiek met gebruiksgemak. Met een vermogen van 5 Watt en een warme lichtkleur van 2700K zorgen deze lampen voor een uitnodigende sfeer. Of je nu een gezellige ambiance wilt creëren in je woonkamer of subtiele verlichting zoekt voor je gang of toilet, deze lampen bieden de perfecte oplossing. Bovendien zijn ze uitgerust met een slimme bewegingssensor, zodat het licht automatisch aangaat wanneer je binnenkomt – ideaal voor momenten dat je handen vol zijn.

Naast hun prachtige uiterlijk zijn deze lampen ook uiterst praktisch. De ingebouwde oplaadbare accu kan eenvoudig via een USB-C poort worden opgeladen. Na slechts 1 tot 1,5 uur opladen geniet je van maar liefst 8 tot 10 uur sfeervol licht. En dankzij de innovatieve magnetische montageplaat installeer je de Oplaadbare Wandlamp Met Sensor 5W Set 2 Stuks Zwart zonder gedoe; geen gaten boren, gewoon plaatsen en genieten!

Breng jouw interieur tot leven met deze set van twee LED wandlampen. Ideaal voor binnengebruik en een perfecte keuze voor elke kamer waar je stijl en functionaliteit wilt combineren. Bestel nu de Oplaadbare Wandlamp Met Sensor 5W Set 2 Stuks Zwart en geef je huis de moderne uitstraling die het verdient! Heb je vragen of problemen met het product? Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om je te helpen.

Extra informatie

Fitting

Geïntegreerde LED